top of page
DSC_1260.jpg
Terapeuttinen valmennus

Valmennus on kokonaisvaltainen prosessi, jossa valmentaja tukee ja rohkaisee asiakasta kohtaamaan omaa todellisuuttaan juuri sellaisena kuin se on. Tapaamiset sisältävät keskustelua ja erityyppisiä asiakaskohtaisesti valittuja harjoituksia ja hoitomuotoja, joiden tarkoituksena on avartaa ajattelua ja selkeyttää asiakkaan syvimpiä henkilökohtaisia arvoja.

Yksilöllinen ohjaus ja tuki auttaa asiakasta viemään oivalluksiaan käytäntöön arjessaan. Valmennuksessa annetaan tilaa kaikille mahdollisille kokemuksille, ajatuksille ja tuntemuksille turvallisesti ja ohjatusti. Terapeuttinen valmennus tukee ihmistä tämänhetkisessä elämäntilanteessa, menneisyyden ymmärtämisessä ja tulevaisuuden kartoittamisessa.

 

Oman tilanteen kohtaaminen rehellisesti ja nähdyksi ja kuulluksi tuleminen sen kanssa vapauttaa tilaa uudelle ja tuo esiin piilossa ollutta voimaa, rohkeutta, iloa ja luottamusta. Valmennukseen voi tulla millaisesta elämänkohdasta tahansa. Säännöllisesti valmennuksessa käyminen tukee elämää kokonaisvaltaisesti.

Kesto: 90 min/tapaaminen

Hinta: 120€, viiden kerran sarja yhteensä 550€ (hinnat sisältävät alv 24%)

Jos taloudellinen tilanne haastava, ota yhteyttä ja voimme neuvotella.

bottom of page