top of page
6S3A3300.jpg
Parisuhdevalmennus

Parisuhdevalmennus on pääasiassa ennaltaehkäisevää parisuhdetyötä ja sen tavoitteena on tukea ja vahvistaa suhdetta. Valmennus auttaa myös haastavina hetkinä ja silloin kun tuntuu, että kahdestaan ei päästä eteenpäin. Suhteen hoitaminen ei tarkoita sitä että on ongelmia. Se tarkoittaa sitä, että on kiinnostuttu yhdessä syventämään suhdetta ja pitämään siitä huolta.

Parisuhteeseen kuuluvat kriisit ja erilaiset vaiheet. Ne ovat sekä yksilön että parisuhteen kypsymiselle merkityksellisiä ja välttämättömiä. Niitä ei tarvitse ehkäistä tai poistaa. Osa näihin liittyvistä vaikeuksista on ehkäistävissä tukemalla parisuhdetta mahdollisimman varhain. Parisuhdevalmennus antaa mahdollisuuden suhtautua kaikenlaisiin tunteisiin ja ajatuksiin uteliaan avoimesti ja näin haastavat vaiheet voivat lähentää sen sijaan että ne veisivät puolisoita kauemmas toisistaan.

 

Arjessa parisuhteen äärelle ei useinkaan pysähdytä. Valmennuksessa keskiöön pääsevät suhteen molemmat osapuolet sekä heidän välinen suhteensa. Pelkästään tämä asetelma on sellaisenaan eheyttävä ja uutta avaava. Kolmannen osapuolen läsnä ollessa, asiat on helpompi nähdä neutraalisti. Valmennuksessa voi ottaa esiin asioita, joita on haastavaa tutkia kahdestaan. Havainnoinnin, reflektoinnin, dialogin ja jaetun ymmärryksen avulla puolisoiden itsetuntemus kasvaa ja myötätunto itseä ja toista kohtaan lisääntyy.

kesto: 90 min/tapaaminen

hinta:

150€/kerta

5 kertaa 710€

10 kertaa 1400€

(hinnat sisältävät alv 24%)

Jos taloudellinen tilanne on haastava, ota yhteyttä ja voimme neuvotella.

Tutustu lopputyöhöni:

Ennaltaehkäisevä parisuhdetyö

Parisuhdevalmennus lisäämässä tietoisuutta parisuhteessa

bottom of page