top of page
DSC_0104.jpg
Synnytysvalmennus

Synnytysvalmennus tähtää siihen, että sekä synnyttäjä että mahdollisesti mukana oleva puoliso voisivat pysyä rauhallisina ja kokea olevansa turvassa kaiken sen ihmeellisen edessä, mitä synnytys tapahtumana eteemme tuo. Asian äärelle pysähtyminen ja synnytykseen liittyvien omien uskomusten, ajatusten ja tunteiden tutkiminen valmennuksessa helpottaa synnytykseen liittyvää jännitystä, epävarmuutta ja pelkoa. 

 

Valmennukseen voi tulla yksin tai yhdessä puolison kanssa ja missä vaiheessa raskautta tahansa. Kahdestaan valmennukseen tuleminen vahvistaa tunnetta siitä, että synnytys on yhteinen ainutlaatuinen kokemus, johon valmistautuminen on molemmille tärkeää. Tapaamisten aikana käydään läpi asioita, jotka auttavat synnyttäjää synnytyksen eri vaiheissa ja sitä, miten puoliso voi parhaiten olla tukena ja apuna.

Vahva henkinen kapasiteetti ja kyky rentoutua ja rauhoittua auttavat synnytyksessä. Suosittelen kolmen valmennustapaamisen sarjaa (raskauden alussa, keskivaiheilla ja lopussa), jolloin opittua voi sisäistää rauhassa ja tapaamisten välillä voi tehdä harjoituksia, jotka tukevat valmistautumista. Yksikin valmennuskerta on hyödyllinen, vaikka synnytys olisi jo lähellä.

 

Kesto: 90 min 

Hinta: 110€/kerta tai kolmen kerran sarja yhteensä 300€ (hinnat sisältävät alv 24%)

bottom of page