top of page

Hoidot

Syvärentoutus-suggestiohoito

Syvärentoutushoito voimaannuttavin ja vapauttavin suggestioin on miellyttävä ja kokonaisvaltaisesti tasapainottava hoito. Se rentouttaa lihaksia, auttaa kivunhallinnassa, rauhoittaa keskushermostoa, parantaa unen laatua ja vahvistaa immuunijärjestelmää. Lisäksi rentoutuminen lisää keskittymiskykyä ja luovuutta.

Rentoutuessamme mielen tietoisen ja tiedostamattoman osan vuoropuhelu tehostuu. Tiedostamattomalla on suuri vaikutus siihen, mitä ajattelemme ja mitä tunnemme. Alitajunnassamme on paljon tietoa, taitoa ja osaamista, joista emme ole tietoisia. Rentouden tilassa mieli voi ottaa vastaan uusia näkemyksiä ja määritellä asioita uudella tavalla.  

kesto: 1h

hinta: 95€/krt tai 450€/5 kertaa (hinnat sisältävät alv 24%)

Vauvahieronta

Synnytys on vauvalle suuri muutos kohdunsisäisestä elämästä maailmaan. Vauvahieronta toivottaa vauvan tervetulleeksi turvallisen ja hoivaavan kosketuksen avulla.

Hieronta vahvistaa vauvan yleiskuntoa ja eri elinten toimintoja ja vaikuttaa lisäksi mm. verenkierron vilkastumiseen, hengityksen syvenemiseen, ruuansulatukseen, hermoston tasapainottumiseen, lihasjännitysten laukeamiseen ja unen laadun parantumiseen. 

Hieronnasta on apua koliikin hoidossa ja lieviinkin vatsavaivoihin kannattaa hakea helpotusta hieronnalla. Vauvan hoidossa tehdään aina yksilöllinen hoitosuunnitelma, vanhemmille ohjataan tärkeimmät hierontaotteet ja tarvittaessa ohjataan kantoliinan käyttöä.

kesto: 1.kerta 90 min ja jatkokäynnit 60 min

hinta: 1.kerta 85€ ja jatkokäynnit 75€

 

 

bottom of page