top of page
625A3785_edited.jpg
Kuka olen

Olen koulutukseltani fysioterapeutti, tradenomi, Vapaa tie –henkisen kasvun opettaja, Mindfulness-ohjaaja, Pilates-opettaja ja kundaliinijoogaopettaja. Lisäksi olen opiskellut mm. Hakomi kehopsykoterapiaa, erilaisia meditaatio-ja rentoutumistekniikoita, hahmoterapiaa, psykodynaamista psykologiaa, henkistä enneagrammia ja myötätuntoista kommunikaatiota ja kohtaamista (NVC) sekä perehtynyt parisuhteissa esiintyviin ilmiöihin ja haasteisiin sekä henkisen kasvun että psykologisen ymmärryksen kautta. Olen myös kouluttautunut Solmuja parisuhteessa® neuvojaksi. Fysioterapeuttina olen erikoistunut raskaanaolevien ja vauvojen hoitoon ja sitä kautta minulla on pitkä kokemus perheiden ja parisuhteiden tukemisesta.

 

Kahdenvälisyys ja siinä piilevät kasvumahdollisuudet inspiroivat minua erityisesti ja teen parisuhdevalmennusta, jossa pääpaino on aidon kohtaamisen ja läheisyyden syventämisessä. Kaikenlaiset parisuhteen haasteet ovat tuttuja ja luokseni voi tulla millaisessa tilanteessa tahansa. Silloinkin kun kaikki on hyvin! Valmennan sekä suomeksi että englanniksi.

 

Erilaisten ryhmien opettaminen on ollut osa elämääni jo yli kolmekymmentä vuotta. Opettaminen inspiroi ja pitää minut hereillä. Koen sen myös parhaaksi tavaksi syventää omaa oppimistani.

Tutustu lopputyöhöni:

Ennaltaehkäisevä parisuhdetyö

Parisuhdevalmennus lisäämässä tietoisuutta parisuhteessa

Lähestymistapani

Uskon niin, että ihmistä hoitaa ja tukee valmentajan/hoitajan ja asiakkaan välinen suhde enemmän kuin mikään tietty menetelmä tai hoitomuoto. Sen vuoksi asiakkaat ovat niin halutessaan aina tervetulleita tapaamaan ja tutustumaan minuun ennen kuin aloittavat valmennuksen.

Henkinen kasvu ei ole tulemista paremmaksi ihmiseksi tai itsen kehittämisprojekti, jolle asetetaan aikaraja. Se on jonkun unohtuneen muistamista. Se on kypsymisen ja todellisuuden hyväksymisen prosessi, joka jatkuu koko elämän. Valmennustilanne rajaa meitä terveellä tavalla niin että syntyy mahdollisuus aitoon kokemukseen, jossa voi rehellisesti havaita itsensä.

On hyvä huomioida kokonaisuus ja työstää kehoa, mieltä ja tunteita yhdessä. Psykologian ja viisaustraditioista tulevien ikiaikaisten oppien yhdistäminen vie kohti käytännönläheistä henkisyyttä. Kun tulemme tietoisiksi, luottamus lisääntyy ja voimme olla vastustamatta todellisuutta silloinkaan kun elämä antaa eteemme haasteita.

 

Mikään opetus tai kukaan ihminen ei voi kertoa toiselle, miten olisi hyvä elää tai miten tulisi tyytyväiseksi. Jokaisella on oma ainutlaatuinen tapa olla, ja omaan itseen sitoutuminen synnyttää vapauden. Siitä vapaudesta käsin on mahdollista tehdä tarkoituksenmukaisia valintoja ja voida hyvin.

bottom of page