top of page

Uskonnottomat juhlaseremoniat

Olen mukana elämänne tärkeissä juhlissa niin että itse voitte rentoutua juhlimaan ja nauttimaan.

Suunnitellaan yhdessä henkilökohtainen, aito ja ainutlaatuinen seremonia juhliinne! 

Jokainen juhla on omannäköisensä ja voi sisältää musiikkiesityksiä, runoja, lupauksia usein myös symbolisia eleitä, joihin juhlavieraatkin voivat osallistua.

Minun roolini:

  • Tapaan teidät hyvissä ajoin ennen juhlia, opin ymmärtämään mikä teille on tärkeää ja merkityksellistä

  • Kuuntelen tarkasti toiveenne ja kerron erilaisista seremoniallisista toimista, symbolisista eleistä ja mahdollisuuksista juhlaanne ajatellen

  • Suunnittelen yhdessä kanssanne seremonian kulun ja luon juhliinne juhlapuheen (halutessanne puhe käydään läpi kanssanne)

  • Ohjaan seremonian juhlapäivänä kiireettömästi, selkeästi ja rauhassa

E2214E56-6FFF-4BE6-B273-A3CC0F5F3E3C_1_201_a.heic

Hääseremonia

Miten haluatte ilmaista sitoumuksenne? Jos kirkkohäät eivät tunnu omilta tai siviilivihkiminen tuntuu liian pelkistetyiltä, suunnitellaan yhdessä syvällisen henkilökohtainen ja teille merkityksellinen hääseremonia. Annan ehdotuksia ja ideoita, jotka muokkaamme teille sopiviksi.

2

Nimenantojuhla

Uskonnoton nimenantoseremonia sopii kaikille perheille, jotka haluavat viettää tärkeän yhteisen juhlan, joka ei ole sidottu uskontoon.

Vanhemmalle sisarukselle nimenantojuhla on tärkeä riitti isosiskoksi/veljeksi tulemisen merkiksi. Se voi olla myös juhla, jossa adoptoitu lapsi toivotetaan tervetulleeksi perheeseen.

3

Prometheus juhla

Prometheus leirin käyneille juhla on yksi tärkeä aikuistumisriitti. Ohjaavia arvoja ovat ilo ja hyvinvointi, yhdenvertaisuus, utelias pohdinta sekä vastuullisuus. Nämä voivat näkyä myös juhlassa ainutlaatuisella tavalla.

2A678169-C57E-4956-8866-0708F80301CD_1_201_a.jpeg
bottom of page